Media Converter

Media Converter 1.2

Uitstekende gratis audio & video converter voor Mac

VOOR

  • Eenvoudig in gebruik
  • Gedetailleerde instellingen
  • Ondersteunt veel formaten

TEGEN

  • Instellingen moeilijk voor beginners

Uitmuntend
8

Met Media Converter zet je audio- en videobestanden om naar andere formaten. De gratis opensourceapplicatie combineert een doodeenvoudig menu met gedetailleerde instellingen, waardoor zowel beginner als expert gediend zijn.

Wanneer je Media Converter opstart, zie je een simpel venstertje met de woorden 'Sleep bestanden hierheen'. Jouw enige taak is bestanden naar binnen slepen en een uitvoertype kiezen (bijvoorbeeld DivX, iPod of mp3). Door gebruik te maken van verscheidene opensourceprojecten, ondersteunt Media Converter alle denkbare formaten. Voorbeelden hiervan zijn de bekende bestandstypen avi, mkv, wmv & mov.

Het (Nederlandstalige) menu van Media Converter is ontzettend eenvoudig, maar via de opties heb je diepgaande controle over technische zaken. Zo verander je voor alle uitvoerprofielen de voorinstellingen, waaronder aspect resolutie en bitrate (bitsnelheid). Op de officiële site van Media Converter vind je bovendien gratis downloads van additionele voorinstellingen. Het dient wel gezegd dat het aanpassen van deze opties minder intuïtief is; Media Converter helpt de beginner hier niet echt op weg.

Het is geen verrassing dat Media Converter is ontwikkeld door de makers van de uitstekende gratis brander Burn. Door het intuïtieve menu, ondersteuning voor talloze formaten en gedetailleerde opties is Media Converter een mooie allround audio & video converter.

NB: deze download werkt voor 32-bit Intel Mac computers. Heb je een 64-bit Mac, haal dan de 64-bit versie van Media Converter op.

Media Converter ondersteunt de volgende formaten

AVI, WMV, MKV, RM, MOV and more

Media Converter

Download

Media Converter 1.2

Beoordelingen about Media Converter